VANLIGA FRÅGOR

Var skickar du ifrån?

Beställningar från kunder bosatta i Europa skickas från våra anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Finland, Irland och Danmark med hänsyn till hur nära lagret är nära dig. Kunder som bor i Nord- och Sydamerika får paket från våra lageranläggningar i USA, Kanada, Storbritannien, Argentina, Chile, Peru, Uruguay och Venezuela. Alla beställningar som skickas hanteras med extrem försiktighet innan leverans. Om du har några frågor om frakt tveka inte att kontakta oss, vi finns här för dig.

Hur mycket kostar frakten?

Alla beställningar inom Sverige som är under 3500kr är föremål för en fast avgift på 350kr. Detta belopp läggs automatiskt till i kassan. Absolut ingen återbetalning. För kunder som bor utanför Sverige vänligen kontakta oss för fraktavgift. Fraktavgiften varierar för varje land, kontakta oss för förtydligande

Hur lång tid tar frakten?

De flesta beställningar kommer att behandlas och ut dörren, samma dag eller nästa dag. Paket kommer vanligtvis inom 2 till 5 dagar beroende på var du är lastad. I princip tar all leverans inom Sverige max 2 dagar att nå. Alla paket skickas av specialiserade kurirer på grund av arten av varor vi säljer. Vi har funnit att detta är den mest säkra och pålitliga tjänsten i över 8 år nu.

Vem kan köpa av oss?

Alla över 19 år kan köpa av oss.

Vilka betalningsmetoder accepterar vi?

Vi uppmuntrar kunder att använda digitala valutor för att köpa från oss. Vad är digitala valutor? Digitala valutor kallas ofta för framtidens valuta, kryptovalutor är de bästa och mest tillrådliga sätten att betala för din beställning på grund av arten av varor vi skickar. Denna betalningsmetod låter dig betala anonymt utan att din information visas. Vet inte hur man betalar med digitala valutor, tveka inte att kontakta oss för att guida dig genom processen. Vi accepterar digitala valutor som Bitcoin, Ethereum, Ripple, USDT, Chainlink, Solano och Bitcoincash.

Vilken typ av svamp bär du på?

Vi har för närvarande på lager Golden Teacher, Golden Emperor, Mexican Cubensis, Brazillian Mushrooms, Transkei Cubensis etc. Det kommer fortfarande fler stammar så tveka inte att utforska det breda utbudet av magiska svampar vi har

Hur rekommenderar du att förvara dina produkter?

Det bästa sättet att förvara svamp är i rumstemperatur. Utan direkt solljus. De kommer att hålla i upp till ett år under lämpliga förhållanden.

Vilka länder skickar du också?

Vi skickar inom Sverige över hela Europa, Nord- och Sydamerika. För eventuella problem, vänligen maila oss på sales@svampmarknad.com

Kan mikrodoskapslar användas för en fullständig upplevelse?

Ja det kan de vara, men detta är inte nödvändigtvis deras avsedda syfte.

Om du vill använda Amplify i en större dos rekommenderar vi starkt att du gör ett te och tömmer kapslarna i det, eftersom det gör att du kan dra mest nytta av den intagna dosen. Att vänta minst två dagar efter mikrodosering för att låta dina receptorer bli klara kommer också att förbättra upplevelsen avsevärt.

Hur lång tid tar leveransen?

Leveranser är beroende av leveransplatsen. Vi använder specialiserade och privata bud som kan ta upp till 2-3 dagar. Du kan spåra din beställning med spårningsnumret som du fick i din beställningsbekräftelse via e-post. Ange bara spårningsnumret i rätt fält så får du information om din leverans

Anledningar att beställa online från svampmarknaden nummer ett?

Sveriges mest kända och högt rankade svampdispensarium är Svamp Marknad. Den har över 1 000 avsiktliga recensioner från olika kunder som har varit nöjda med vår tjänst. I Sverige är vi de ledande experterna på mikrodosering av svamp och magiska svampar. Om du funderar på att experimentera med droger som skulle ta din kropp på en bra resa, släppa loss låsen i ditt sinne och leta efter droger av psykedelisk natur, då är du där du behöver vara.

Vi har ett utbrett rykte för att kunna leverera säkra och pålitliga produkter så snabbt som möjligt till vår kunds dörr. Vår prioritet är att säkerställa att alla våra kunder får de bästa kvalitetsprodukterna tillgängliga till ett överkomligt pris och även diskret. Vi gör det sömlöst att köpa Magic Mushrooms online i Sverige. Vi är övertygade om att våra kunder bara ska ha den bästa möjliga upplevelsen när de köper magiska svampar online. Detta är den exakta anledningen till att vi säljer och erbjuder endast produkter av bästa kvalitet från bästa möjliga odlare och källor. Eftersom vi är psilocybinexperter och entusiaster ser vi till att testa och provsmaka alla produkter vi har i vår butik. Detta för att säkerställa att våra produkter endast är av bästa kvalitet.

Köp shrooms online i Sverige så levererar vi dem direkt till din brevlåda. Du får också utmärkt kundservice från ett pålitligt och diskret företag, vars tjänster du kan lita på. Alla våra produkter är korrekt förpackade så att du kan vara säker på att vi värdesätter din integritet. Alla våra produkter kommer också med ett spårningsnummer så att du kan följa upp ditt paket och vara garanterad att de kommer att levereras.

Magiska svampar levereras direkt till din dörr!

Ja, du ser det rätt. Med Svamp Marknad ser vi till att alla magiska svampar du får av oss levereras till din brevlåda inom 1-2 arbetsdagar över hela Sverige. Vi är stolta över våra magiska svampodlingar. Vi erbjuder ett stort urval av de mest sällsynta och högkvalitativa svamparna i Sverige. Lita på experter som har varit på området i nästan 30 år, både som odlare och ivrig användare.

Anledningar till varför folk köper magiska svampar i Sverige?

1- Snabbhet i frakt. Alla leveranser från oss tar 1-2 arbetsdagar inom Sverige.
2- Det tar bara 15-30 sekunder att registrera sig och öppna ett konto hos oss. Tror du oss inte? Kolla in det
3- Våra förpackningar är lufttäta och förseglade och kommer med en folie inuti. På så sätt förblir alla våra svampar fräscha och fräscha.
4- Vårt team av experter har daglig kundsupport via e-post, livechatt varje dag under vardagarna. Kontakta oss.
5- Vi skickar alla beställningar gjorda före 11.00 CEST samma dag.
6- Vi stöder på samma sätt mentalvård för medlemmar i vårt samhälle och söker efter mentalvårdsprogram att donera till. Vi tittar också på att ha vår chattlinje inom den närmaste framtiden.

Varför är magiska svampar fantastiska?

I tusentals år har magiska svampar använts av läkare, spiritualister och många människor över hela Sverige och världen. Eftersom de är ekologiska kan de ses över hela världen. De ger människor möjligheten att öka sin öppenhet för nya erfarenheter och idéer och ansluta på sätt de inte har gjort tidigare. Den terapeutiska känslan av att använda magiska svampar har gett många en positiv upplevelse, även de som mådde hemskt i början. Mikrodoser av svamp har också varit mer populära eftersom det ger människor rätten att få små effekter av svamparna utan att vara höga.

Bästa kvalitet magiska svampar

Om du antingen letar efter att köpa magiska svampar av rekreations- eller terapeutiska skäl, var våra Psilocybe cubensis-svampar noggrant slädar från några av de finaste och mest kända odlarna av planen på västkusten. Som erfarna och sakkunniga odlare och odlare ger vi endast svamp som har odlats och skördats med ordentlig omsorg och uppmärksamhet. Vi har bara de mest sällsynta formerna av magiska svampstammar så att andra upptäcktsresande som vi själva kan hitta och få en riktigt distinkt upplevelse av oss.

Köp Shrooms Online i Sverige Omärkligt

Vi har den största och bästa samlingen av mikrodoseringssvampar, torkade magiska svampar, psilocybinböcker, provtagningssatser, psykedeliska svampsatser, svampte, förstagångssvampsatser, choklad, Scooby-snacks, svampgummi, B+, mikrodoskapselpiller Big Mex, blå Meanie, Albino A+, Penis Envy, Psilocybin Mushrooms, Psilocybe Cubensis, Golden lärare, Shroom ätbara och så vidare. Listan är oändlig.

Det är säkert att köpa magiska svampar online i Sverige?

Såklart ja. Det är till och med ett säkrare sätt att få din produkt snarare än att träffa en mellanhand personligen. Svamp Marknad har produkter av bästa kvalitet och som förpackas mest diskret. De skickas sedan enligt de bästa praxis som rekommenderas av fraktbuden och spåras med deras spårningsnummer tills de kommer till dina händer. Post Office Corporation-lagen hindrar lokala myndigheter från att öppna eller störa ditt paket. Enligt lagen kan de inte ens få ett beslut om att beslagta din post om det inte är ett hot mot den nationella säkerheten. Hittills har ingen någonsin gripits för att ha tagit emot svamp via post.

Hur säkert är det att använda svamp?

Även om det kan vara lite riskabelt att använda svamp som har en hallucinatorisk effekt, säkerställer vi att alla försiktighetsåtgärder vidtas för att säkerställa att sådana risker mildras och se till att vi hittar rätt produkt för varje person. Våra experter finns här för dig, för att guida dig genom varje steg på vägen och är ivriga att svara på alla frågor du kan ha, så var inte blyg att fråga. Är du rädd att du kan ha en dålig upplevelse? Komma av sig. Även om dessa är sällsynta, här är några sätt du kan komma över sådana.

Blir psykedeliska svampar mer framträdande?

Definitivt. I USA är Denver och Oakland två exempel på städer på senare tid som har legaliserat svampar och vi är säkra på att denna våg skulle fortsätta sprida sig över Sverige, där Marijuana redan har legaliserats på grund av en bättre förståelse för örten. Psykedelika blev mer framträdande när studier på senare tid funnit att de potentiellt kan bota depression, posttraumatisk stressyndrom och ångest, i fall där andra former av behandlingar har misslyckats.