FÅ 10% RABATT PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR BETALDA MED BITCOINS

Välkommen till vår butik

Svamp Marknad startade från 2 bröder Bryan T.K och John McClain TK med en stark passion för Magic Mushrooms och andra psykedeliska produkter

Svamp Marknad har odlat och delat magiska svampar med vänner i flera år! Detta ledde till att vi startade en Online Shroom Dispensary för 8 år sedan i USA och genom åren har vi kunnat öppna andra filialer över hela Europa, Nord- och Sydamerika. Vi ser fram emot att expandera till Asien inom den närmaste framtiden. Vi skickar över hela denna plats som nämns ovan.

Vi har utvecklat ett elitteam av mykologer, kultiverare, psykonauter och förespråkare för holistisk medicin!

Svamp Marknad erbjuder ett brett utbud av magiska svampprodukter att köpa. Vi erbjuder allt från torkade magiska svampar, mikrodossvampkapslar, magiska svampchoklad och magiska svampgummi.

Köp svamp i sverige Online
Köp dmt online

Svamp Marknad är den första globala alliansen av psykedeliska leverantörer online, vape-pennor och psykedeliska relaterade företag, distribuerad över USA, Danmark, Norge, Tyskland, Sverige och de flesta delar av världen. Vi erbjuder den bästa och mest avancerade apoteksbutiken online till alla 50 stater, Kanada, Storbritannien, Europa, Australien och de flesta delar av världen. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en lösning var som helst i världen. Garanterad snabb diskret frakt, orderspårning på alla läkemedelsleveranser till ditt hem.

Vi är en licensierad droghandlare och grossist. Vår licensierade medicinska butik finns i Sverige. Vi har framgångsrikt skickat hundratals beställningar inom Sverige och runt om i världen med extrem smyg, oavsett din stat/lands narkotikalagar. Vi erbjuder även bekväma betalningsalternativ och skyddar din integritet och värdighet. Våra tjänster är helt säkra och helt konfidentiella för att skydda din integritet.

Svamp Marknad anses vara ledande inom internationell och offshore kemikalieleverantör, psykedeliska produkter, kemisk rådgivning med globalt utbud. Svamp Marknad som en verkligt global leverantör verkar över 3 kontinenter. Vi är kända för vår lokala marknadskunskap, expertis och erfarenhet balanserad av ett internationellt rykte om högsta kvalitet på tjänsterna. Varje ny produkt eller marknadstrend bekräftas av vår grupp av tidiga adaptrar, våra produkter är godkända i modellen “bottom-up” vilket gör oss till en mycket pålitlig affärspartner.
Vi är ett brett leverantörsföretag med stor erfarenhet på marknaden. Våra partners är de största tillverkarna och leverantörerna i Europa och ombord.
Vårt uppdrag är att ge dig de bästa kvalitetsprodukterna till lägsta pris. Vi tror på starka affärsrelationer som bygger på förtroende och högsta servicenivå.
*Alla försändelser paketeras i Europa. Om du köper våra produkter kan vi leverera till dina kunder.

Köp meskalin peyote online